Het beste dat autolease kan bieden
 1. U bent hier:
 2. Home
 3. Wat is De Leaseveiling?

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Wat is De Leaseveiling?


Scherpste leasetarief
Kwaliteitsvolle wagens
Prijs conform uw wensen

Vraag en aanbod bij elkaar brengen, dat is de kracht van De Leaseveiling in Brabant! Het unieke concept van onze veiling is erop gericht om de scherpste leaseprijs te realiseren voor uw leaseplan, zonder dat er concessies worden gedaan aan voorwaarden en service. Dankzij een internetveiling ‘bieden’ leasemaatschappijen op uw aanvraag. Het resultaat? De scherpste leaseprijs!

Het unieke van het concept van de Leaseveiling uit Breda, in Brabant, ligt in het feit dat dankzij het principe van een veiling u de beste leaseprijs krijgt, en dat geheel conform uw wensen. Veel internetleasemaatschappijen maken daarentegen een online calculatie op basis van uitgeklede voorwaarden. De Leaseveiling uit Brabant werkt anders. U krijgt de scherpste prijs en de beste voorwaarden. Na maximaal drie werkdagen wordt de internetveiling gesloten en krijgt u via De Leaseveiling de scherpste leaseprijs.

Heeft u interesse in een leaseauto?

Hoe werkt de leaseveiling in Brabant?

Heel eenvoudig! Met een paar muisklikken en het uploaden van de gewenste leaseauto garandeert onze leaseveiling u snel de beste leaseprijs voor uw leaseplan tegen de beste voorwaarden en service. Klik hier en stel uw auto samen. Heeft u uw auto samengesteld? Dan hebben wij alleen nog uw specifieke leasewensen nodig om een zo gericht mogelijke offerte aan te kunnen bieden:

 • De looptijd en het jaarkilometrage
 • Het Eigen Risico per schadegeval
 • Wel of geen vervangend vervoer
 • Wel of geen winterbanden
 • Wel of geen brandstofpas

Zodra alle gegevens compleet zijn, ontvangt u van onze leaseveiling een bevestiging van uw leaseplan. Vervolgens nodigt De Leaseveiling verschillende leasemaatschappijen uit voor de internetveiling. Leasemaatschappijen zien elkaars biedingen, waarbij het voor hen mogelijk is om met een lager bod te komen. Als klant profiteert u hierdoor van de meest scherpe leaseprijs!

Interessante voordelen

Als u bij onze leaseveiling in Brabant een leaseplan opstelt, geniet u van verschillende interessante voordelen, zoals:

 • De Leaseveiling is gratis
 • Gegarandeerd het scherpste leasetarief tegen door u gestelde voorwaarden
 • Efficiënt
 • Transparant
 • Laagdrempelig
 • Altijd op basis van gelijke voorwaarden: “appels met appels”
 • De Leaseveiling is onafhankelijk

Stel een leaseplan op

Bent u geïnteresseerd en wilt u bij onze leaseveiling bedrijfs- of personenwagens leasen voor uw organisatie in regio Brabant? Stel dan snel een leaseplan op of laat u hiervoor bijstaan door deskundige medewerkers met kennis van de veiling. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@deleaseveiling.nl. U kunt ook bellen naar 076 - 76 40 552 en een vrijblijvende aanvraag doen. Wij helpen u graag verder.