Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Leaseautoveiling

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Leaseautoveiling


Scherpste leasetarief
Binnen 3 werkdagen het laagste bod
Prijs conform uw wensen

De Leaseveiling uit Breda is een professionele leaseautoveiling waar bedrijven voor competitieve prijzen kwaliteitswagens kunnen scoren. Dankzij onze veiling bieden leasemaatschappijen op uw aanvraag, zodat u zo goedkoop mogelijk de scherpste leaseprijs krijgt voor de leaseauto’s die u nodig heeft. Vertrouw op onze veiling uit Breda en binnenkort rijdt u rond in een goedkope maar hoogwaardige bedrijfswagen.

Heeft u interesse in een leaseauto?

Bedrijfswagens huren bij onze leaseautoveiling

Wilt u hoogwaardige en comfortabele bedrijfswagens leasen tegen een goede prijs? Dan kunt u uitstekend terecht bij onze leaseautoveiling. U kiest zelf het merk en model van de leaseauto’s en onze veiling zorgt voor de beste leaseprijs die geheel conform uw wensen en eisen is. Verschillende leasemaatschappijen krijgen bij onze autoveiling in Breda drie dagen de tijd om te bieden op uw aanvraag. Het resultaat? De laatste leaseprijs!

Consultant bij onze autoveiling in Breda

Onze veiling voor professionele en kwaliteitsvolle leaseauto’s is bovendien steeds op zoek naar nieuwe partners. Wilt u bijdragen aan het succes van het baanbrekende concept van deze leaseautoveiling? Dan kunt u Lease Consultant worden bij onze autoveiling in Breda! U komt terecht in een professioneel en enthousiast team van medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door autoleasing. Samen hebben wij maar een doel voor ogen: onze klanten de scherpste leaseprijs aanbieden.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leaseautoveiling, dan zit u goed bij De Leaseveiling. Als professionele autoveiling uit Breda brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Heeft u specifieke vragen over hoe de veiling van leaseauto’s te werk gaat? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 076 - 76 40 552, door een e-mail te sturen naar info@deleaseveiling.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar met gedegen advies en geven antwoord op al uw vragen.