Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Voor Leasemaatschappijen

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Voor Leasemaatschappijen


Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Word dan deelnemer van De Leaseveiling!

Waarom De Leaseveiling?
Vele bedrijven kunnen uw potentiële klant zijn dankzij De Leaseveiling. Wij brengen vraag en aanbod van nieuw af te sluiten leasecontracten namelijk bij elkaar. Uw professionele leasemaatschappij mag daarom niet ontbreken in ons platform!

Gunstig? Jazeker! U heeft niet langer te maken met hoge acquisitie- of marketingkosten om aan goede leads te komen. Bovendien hoeft u letterlijk de deur niet meer uit om in contact te komen met uw potentiële nieuwe klanten.

Eenvoudig instappen
Werken met De Leaseveiling is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is deelnemer worden van onze site. U ontvangt dan uw persoonlijke inlogcode. Na ontvangst kunt u direct inloggen, meebieden en wellicht veel bedrijven toevoegen aan uw klantenbestand!

Laat uw gegevens achter via het ‘Bel mij terug’-formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.