Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Overige Diensten
  4. Lease Tender

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Lease Tender


Indien onze Lease Quick Scan aangeeft dat er verbeteringen kunnen worden behaald op het gebied van wagenparkbeheer, kan All About Lease voor u een Lease Tender verzorgen. Op basis van jarenlange ervaring in de leasebranche zijn de medewerkers van All About Lease als geen ander in staat om voor uw bedrijf een tender traject op te starten en te begeleiden.

Middels de Lease Tender worden de diensten van verschillende leasemaatschappijen vergeleken met de wensen en behoeften die betrekking hebben op uw wagenpark. Gezien het feit dat elke tender maatwerk is, wordt samen met u een uitgebreide vragenlijst opgesteld, die aan verschillende leasemaatschappijen zal worden voorgelegd. Welke leasemaatschappijen dit zijn, wordt uiteindelijk door u als klant bepaald. All About Lease heeft hierin slechts een adviserende rol.

Op basis van de antwoorden en persoonlijke gesprekken met de leasemaatschappijen zal All About Lease een advies uitbrengen met betrekking tot de keuze van één of meerdere leasemaatschappijen.

Na de keuze van de leasemaatschappij(en) zal All About Lease, indien gewenst, een begeleidende rol spelen bij de implementatie van de gewenste manier van wagenparkbeheer. Tevens kunnen wij een controlerende rol blijven spelen inzake de gemaakte afspraken tussen u als klant en de leasemaatschappij(en).

Voor de prijsborging kunt u gebruik maken van de Leaseveiling van All About Lease. Het stelt u als klant in staat om op de door u gewenste voorwaarden de scherpste leaseprijs te bedingen.