Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Nieuws

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Elektrogeweld op komst


image title

Volledig elektrisch rijden wordt ook zakelijk gezien steeds populairder. Geen wonder, want de combinatie van een zeer lage bijtelling van 4% gecombineerd met een (sterk) toenemende actieradius maakt elektrisch rijden voor een steeds grotere groep rijders interessant. De Leaseveiling zet de laatste facts & figures op het gebied van elektrische rijden graag voor u op een rij!

Groter bereik
Kon je met de eerste generatie elektrische auto’s nauwelijks 100 kilometer ver komen, vandaag de dag zijn er al modellen die ruim 400 kilometer op een volle accu kunnen komen. Dit soort reikwijdtes was eerst alleen voorbehouden aan (kostbare) Tesla’s maar het gaat nu snel met de komst van betaalbare modellen die op een volle stroomlading ook dergelijke afstanden kunnen afleggen. Dat het aanbod in de nabije toekomst alleen maar toeneemt, staat buiten kijf. Binnenkort is de Opel Ampera E leverbaar en die haalt theoretisch 380 km. Dat is een stuk meer dan z’n directe concurrenten van Volkswagen (de e-Golf met 300 km) en Hyundai (de Ioniq met 280 km) halen. Ook de nieuwe en veel betaalbaardere Tesla Model 3 staat binnenkort in de showroom  met minimaal 350 km actieradius.

Neem deze getallen overigens nog steeds met een korreltje zout. In de praktijk kom je minder ver maar het geeft wel aan dat de ontwikkelingen hard gaan. Met het stijgen van de populariteit van de elektrische auto, neemt het aantal laadsessies ook toe. Afgelopen jaar met maar liefst 45%! Gelukkig gaat laden steeds sneller en zijn er van uit de fabrikanten ook voldoende mogelijkheden om thuis of op het werk een laadpaal te laten plaatsen.

Go electric met De Leaseveiling!
Laten we vooral niet vergeten dat naast de toegenomen actieradius elektrisch rijden vooral heerlijk ontspannen en bovendien verrassend vlot is. Met name accelereren gaat pijlsnel en dat verhoogt het rijplezier. Bovendien is de directe uitstoot van schadelijke gassen 0. Wie op groen opgewekte stroom rijdt, kan helemaal milieubewust onderweg zijn! Enthousiast? De Leaseveiling heeft een actuele database met daarin alle automodellen. Zo kunt u heel eenvoudig stapsgewijs uw favoriete elektrische auto samenstellen. Ga naar deleaseveiling.nl/leaseaanvraag en stel uw auto samen.