Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Nieuws

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Europese aanbesteding gedaan door De Leaseveiling


image title

Onlangs heeft De Leaseveiling een aanbesteding gedaan bij de Gemeente Peel en Maas en de Gemeente Horst aan de Maas met betrekking tot de inzet van lease auto’s.

Helmut Korsmit, vennoot bij De Leaseveiling, is enthousiast over de samenwerking met beide gemeentes. “Leasebedrijven konden hun interesse in deze aanbesteding kenbaar maken door zich in te schrijven en een offerte te doen. Dankzij ons unieke veilingsysteem konden we de beste leaseprijs tegen de beste voorwaarden aanbieden.”

“Daarnaast werd het bijzonder transparante systeem van De Leaseveiling gewaardeerd. Tel daar het bewezen concept van De Leaseveiling bij op, waardoor de keuze op ons bedrijf voor beide gemeentes gerechtvaardigd was. Haast overbodig om te vermelden dat wij zeer content zijn met dit besluit. Het is voor ons het bewijs dat ons concept van de scherpste leaseprijs zonder concessies te maken in service of voorwaarden een bewezen succesformule is.  We zijn er trots op om onze diensten nu ook voor overheidsinstellingen in te zetten en vanzelfsprekend gaan we er alles aan doen om van de samenwerking een succes te maken,” zo besluit Helmut Korsmit met gepaste trots.

Over De Leaseveiling

Dankzij het principe van een veiling realiseert de klant niet alleen de scherpste maar ook de beste leaseprijs. De auto’s kunnen geheel conform de specifieke wensen worden samengesteld tegen de beste voorwaarden.