Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Nieuws

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Leaselievelingen van 2017


image title

Onlangs sloot de Motorshow van Genève haar poorten. Traditiegetrouw een walhalla voor de autoliefhebber gezien het enorme aantal primeurs dat op deze beurs wordt getoond. De Leaseveiling zet de toekomstige (lease) modellen graag voor u op een rijtje En zoals u van ons gewend bent, zet De Leaseveiling ook voor deze nieuwe modellen in op de scherpste leaseprijs zonder dat er concessies worden gedaan aan voorwaarden en service!

Volvo XC60

Volledig in lijn met zijn grote broer, de XC90, introduceerde Volvo de nieuwe XC60. De zeer aantrekkelijk gelijnde auto lost z’n voorganger af na ruim 10 jaar. Het resultaat mag er beslist zijn: het is qua design een doorontwikkeling van zijn voorganger waarbij geslaagde elementen van de XC90 zijn toegevoegd. Aan de achterzijde zien we opnieuw hoge lichtunits, exemplaren die nu ook horizontaal in de klep doorlopen zoals bij de V90. Traditiegetrouw heeft Volvo veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom krijgt  de tweede generatie XC60 nieuwe veiligheidssystemen mee. Zo heeft hij een uitgebreide versie van City Safety, een actief veiligheidssysteem dat in staat is bij snelheden van 50 tot 100 km/h een obstakel te ontwijken als automatisch remmen niet afdoende is. Later dit jaar volgt er ook nog een XC40 waarmee die ‘SUV-lijn’ van Volvo compleet helemaal compleet is.

 

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo is goed bezig! Na de introductie van de nieuwe Giulia, is het nu de beurt aan de Stelvio. Een SUV-achtige auto die gebaseerd is op de Giulia. Deze auto zou wel eens de definitieve comeback van Alfa Romeo kunnen betekenen. Immers, het segment van iets opgehoogde crossover-modellen is ongekend populair. Alfa zet hoog in door de auto te positioneren tussen de premium-merken. Volledig terecht want deze Stelvio blaast een flinke deun mee dankzij fantastische rijeigenschappen, een fraaie vormgeving, fijne motoren en een riant uitrustingsniveau. Speciaal voor de zakelijke markt komt er een Business-uitvoering die wordt gekoppeld aan een 180 pk sterke dieselmotor.

 

SEAT Ibiza

Wat een geweldig leuk model! De SEAT Ibiza is beslist een van de sterren van de beurs. Als een ware ‘mini-Leon’ presenteert SEAT een auto die bijzonder volwaardige looks combineert met de nieuwste technologie voor connectiviteit en veiligheid. Het nieuwe model werd niet langer maar wel een stuk breder en flink ruimer dan zijn voorganger. Positief is dat de auto direct herkenbaar is als Ibiza waardoor het qua vormgeving een fraaie evolutie is van het huidige model. Van binnen is alles mooi afgewerkt en afhankelijk van het model voorzien van een sportief getint interieur. Overigens zal de Ibiza uitsluitend als vijfdeurs leverbaar worden, de ST en driedeursuitvoering komen niet meer terug.


De Leaseveiling heeft een actuele database met daarin alle automodellen. Zo kunt u heel eenvoudig stapsgewijs uw favoriete auto samenstellen. Ga naar
leaseaanvraag en stel uw auto samen.