Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Financial Lease

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Financial Lease


Financial lease

U wilt als ondernemer een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto voor zakelijk gebruik aanschaffen, maar u heeft niet direct het geld beschikbaar? Of heeft uw bedrijf al een auto gekocht en wilt u deze alsnog financieren? Speciaal voor die situaties biedt All About Lease u financial lease. U least voor een bepaalde periode en betaalt elke maand een gedeelte af. Na de looptijd en nadat u een eventuele slottermijn heeft betaald, is de auto uw eigendom. U kunt via All About Lease een scherpe lease offerte ontvangen die op uw situatie is afgestemd. All About Lease vraagt bij minimaal 3 leasemaatschappijen een offerte voor u op, zodat u verzekerd bent van het beste tarief tegen de door u gestelde voorwaarden.

Voordelen van financial lease

Bij financial lease betaalt u de aankoopsom van de auto (plus de rente) in vaste maandelijkse termijnen terug. Deze constructie is vergelijkbaar met een zakelijke lening, met als belangrijk voordeel, dat financial lease een stuk flexibeler is.

U bepaalt namelijk zelf de hoogte van de aanbetaling en de slottermijn. Zo heeft u invloed op uw maandelijkse aflossing.

Uw bedrijf is economisch eigenaar van de auto. Daardoor kunt u deze tijdens de leaseperiode op de balans zetten. Bovendien kunt u de rente en afschrijvingskosten aftrekken van de belasting. Ook komt u in aanmerking voor investeringsaftrek en andere fiscale voordelen. Dankzij financial lease benut u uw financiële mogelijkheden optimaal en tast u de liquiditeitspositie van uw organisatie niet aan. Zo behoudt u werkkapitaal en kunt u blijven investeren.

Bent u op zoek bent naar het beste aanbod tegen de beste voorwaarden? Neem dan contact met ons op.