Het beste dat autolease kan bieden
  1. U bent hier:
  2. Home
  3. Nieuws

Bel mij terug

Voor Leasemaatschappijen

Wilt u ook uw klantenbestand uitbreiden zonder dure acquisitie- en marketingcampagnes? Wordt dan deelnemer van de Leaseveiling. Klik hier voor meer informatie en uw persoonlijke inlogcode.

Aanmelden

Word jij partner van De Leaseveiling?


image title

Zelfstandig ondernemer worden maar wel onderdeel zijn van een solide organisatie met een bewezen en unieke formule? De Leaseveiling biedt het! Zie jij het als een uitdaging om het succes van het baanbrekende en unieke concept op het gebied van autoleasing verder uit te bouwen? Dan hebben wij de geknipte job voor je: Lease Consultant bij de Leaseveiling.

Wij zijn op zoek naar ondernemende en gemotiveerde leaseprofessionals die het succes van ons bedrijf verder willen vergroten. Met je reeds opgedane kennis van autoleasing in een buitendienstfunctie, krijg je de mogelijkheid om zonder investering en zonder risico je eigen leaseportefeuille op te bouwen.

Wij bieden een uniek concept met unieke acquisitiekansen en een professioneel backoffice systeem. Van uit De Leaseveiling krijg je bovendien professionele producttraining en ondersteuning. En, niet onbelangrijk, we hanteren een prima verdienmodel!

Met jouw ondernemende instelling bouw je graag verder aan je relatienetwerk door acquisitie. Je bent een zelfstandige werker en je hebt reeds een eigen onderneming of je bent bereid die te starten.

Als Lease Consultant van De Leaseveiling kan je direct aan de slag met een ronduit unieke acquisitietool! Meer weten? Mail dan naar: helmut@deleaseveiling.nl of  bel 06-22 802 568. We zien je reactie met interesse tegemoet!